Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heti celeb :)

2013.06.22

 

A sztárok mindenütt ott vannak, tulajdonléppen életünk részévé vált, hogy örökösen tudni akarjunk a magánéletükről! :) De ez már az 1700-as évek óta így van, és a mai világban még felkapottabb lett a celebvilág. Az emberek sokszor képzelik magukat a helyükbe sőt az emberiség 60%-ának elmondása szerint, igen van celeb imádottja! Ez szerintünk nagyon jó dolog, és végülis nem ártunk vele senkinek, ha szeretünk valakit ... A Duppels újjabb ötlettel állt elő, mégpedig szintén a celebekkel kapcsolatosan: A terv, hogy minden héten egy sztár lesz a szerencsés, aki feltűnhet az oldalon! :D

Kérjük véleményeteket osszátok meg kommentbe, vagy e-mailben!

Hát akkor hölgyeim és uraim köszöntsétek nagy szeretettel...pam pam pam paaaam:

 

 Logan Lerman! 

Logan Wade Lerman 1992. január 19-én született Beverly Hills-ben, Kaliforniában, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja, Lisa (leánykori nevén Goldman) az ő menedzsereként, míg édesapja, Larry Lerman üzletemberként és ortopédusként dolgozik. Két testvére van, Lindsey és Lucas, mindketten idősebbek nála. Logan és a családja is zsidó vallásuak. Családja legtöbb tagja orvosi pályán helyezkedett el. Családjuk birtokában áll a Lerman & Son nevű vállalat, melyet jelenleg apa nagyszülei, Mina (Schwartz) és Max Lerman üzemeltetnek, s melyet dédnagyapja, Jacob Lerman alapított 1915-ben. Logan családja az 1930-as években hagyta el Európát a náci rezsima miatt, és az 1940-es években telepedtek le Kaliforniában.


Már egészen fiatalkorában volt egyfajta szenvedélye a filmek iránt, bár állítása szerint "csak a móka" kedvéért kezdett színészkedni, no meg azért, "hogy addig se kelljen suliban lennie". Az 1990-es évek végén kezdett el meghallgatásokra járni, először reklámokban tűnt fel. Az első film, melyben debütált, a 2000-es A hazafi volt, melyben Mel Gibson karakterének legkisebb fiát, William Martin-t alakította. Ugyanebben az évben ismét Mel Gibson oldalán játszott a Mi kell a nőnek? című filmben, ahol Nick Marshall - vagyis Mel Gibson karakterének - fiatalabb énjeként láthattuk. A 2001-es Fiúk az életemből-ben Drew Barrymore fiát alakította. Logan később úgy nyilatkozott ezekről a korai szerepekről, mint olyan eseményekről, melyeken "nem tudta, hogy mit csinál vagy mi folyik ott", illetve "nem szerzett jó tapasztalatokat".

1999. 2001

2005.

2009.

2011-2012

2013

 

  

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.